Zorgkussens

Hoofdkussens

Deze Impression® nekrolkussens zijn naar wens in verschillende maten te leveren. Door de hoogwaardige kwaliteit van het schuim van deze zorgkussens kan het hoofdkussen in de wasmachine worden gewassen en het is droogtrommelbestendig. Spreek een adviseur hierover.

Meer informatie

Zitkussens

Dit drukverlagende Impression® zitkussen wordt ingezet bij mensen die gevoelig zijn voor decubitus. De zitkussens zijn in iedere gewenste maat leverbaar en zijn 5 of 7 cm hoog. Doordat deze zitkussens in verschillende samenstelling worden vervaardigd, behouden ze in iedere gewichtsklasse hun kwaliteit. Deze zitkussens zijn wasmachine- en droogtrommelbestendig.

Ook bestaat er een mogelijkheid om het stuitgedeelte uit het zitkussen te halen, zodat de stuit vrij komt te liggen. Spreek een adviseur hierover.

Meer informatie

Flake kussen

De Impression® Deron Flake  bestaat uit vlokvulling van het drukverlagende SensiDense-schuim. Het hoofdkussen kan in hoogte worden aangepast door het kussen op te schudden of door een gewenste hoeveelheid vlokken eruit te halen. Op deze manier ondersteunt het hoofdkussen alle mogelijke slaaphoudingen. Spreek een adviseur hierover.

Meer informatie

Knierol

Het Impression® knierolkussen bestaat uit het drukverlagende SensiDense-schuim. Het kussen kan bij therapeutische behandelingen onder de knieholte worden geschoven. Hierdoor wordt de druk op het bekken en de buik verminderd. Het kussen kan desgewenst geleverd worden in een incontinentiehoes. Spreek een adviseur hierover.

Meer informatie

Lendenkussen

Het Impression® lendenkussen bestaat uit het drukverlagende SensiDense-schuim. Het kussen kan ter ondersteuning bij de zithouding in de rugholte worden geschoven. Ook tijdens het autorijden geeft dit kussen een enorme steun. Het kussen kan desgewenst geleverd worden in een incontinentiehoes.

Meer informatie