Zorgbedden met hoog-laagsysteem

Heerlijk slapen in een zorgbed met hotelcomfort

Bewoners van een woonzorghuis verdienen goede zorg en een aangenaam thuisgevoel. Daarom bieden wij zorgbedden aan, die eruitzien als een gestoffeerde boxspring met de benodigde zorgfunctionaliteit. Al onze zorgbedden zijn MDR-gecertificeerd en uit te breiden met alle zorgopties

Spreek een adviseur

Prestige 2000

Prestige 2000 is een stabiel hoog laag bed, zelfs in hoogste stand. Het bed is elektrisch verstelbaar in zowel comfortstanden als de Trendelenburg-stand. Het rug gedeelte heeft een draaipunt dat schuifkrachten en druk op de stuit voorkomt.

Met de rug rechtop kan er gemakkelijk een transfer gemaakt worden. Het beengedeelte heeft een knie-ondersteuning. Hierbij komt de hiel vertraagd omhoog, wat de hieldruk verlaagt. De Prestige DeLuxe heeft een verstelling van 25 cm tot 80 cm hoog en is van alle opties te voorzien, zoals sta op steunen, onrusthekken, verlichting en een papegaai.

De Prestige 2000 oogt als een luxe boxspring en biedt alle faciliteiten van een hoog-laagbed. Met een schotelbodem en het juiste zorgmatras is het bed geschikt voor antidecubitus niveau 1 en 2.

Ik wil graag meer weten

Voordelen Prestige 2000:

  • MDR-gecertificeerd
  • Enorm stabiel, zelfs in de hoogste stand
  • Verstelbaar naar lengte 210 en optioneel naar 220
  • Maximaal draaggewicht van 175 kg
  • Knie-ondersteuning
  • Hoog-laagverstelling van 25 cm naar 80 cm, tussenstop op 38 cm
  • Tillifttoegankelijk
  • Beschikbaar in stoffering en hout
  • Schotelbodem voor maximaal comfort

Prestige 1000 zorgbed

De Prestige 1000 is een comfortabel zorgbed met een houten ombouw en eenvoudigere uitvoering dan de Prestige 2000. De Prestige 1000 is heel stabiel systeem. Zelfs in de hoogste stand. Met de schaar constructie is het bed automatisch te verstellen tussen 36cm en 80cm hoogte. Dit zorg bed kent geen Trendelenburg-stand. Met de zichtbare Tente wielen is dit bed zeer goed verplaatsbaar. Te combineren met zorgmatras. Een betrouwbaar product voor zorgondersteuners en te voorzien van alle zorg opties.

Ik wil graag meer weten

Alles voor jouw zorginstelling, hotel, bed and breakfast, wellness of restaurant vind je op onze website. Bij Linnenatwork leveren we uitsluitend kwaliteitstextiel die is gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor slijtvast zijn en makkelijk te reinigen.

Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Als partner in comfort lichten we je graag uit op onze sociale media en je wordt automatisch uitgenodigd voor alle Linnenatwork events. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn partner in comfort.

HappyDay Hoog-laagsysteem

Comfort en elegantie, een fijne luxe uitstraling en hotelkamers met een wow-factor. Zo heet je jouw gasten welkom! Upgrade jouw hotel met hotelkwaliteit bed en badlinnen, al dan niet gepersonaliseerd. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd. Zo bestel je met een goed gevoel.

De reviews op onze hotelbedden, boxsprings en pocketvering matrassen zijn top en daar zijn we trots op. We adviseren je graag met de keuze van een goed dekbed en fijn hoofdkussen. Voer je graag een kussen menu? Leg je gasten dan uit welk kussen waarvoor dient. En vergeet niet het belang van volle weldadige badlakens, hotel badjassen en hotel slippers. Wij delen graag onze kennis hoe je je gast een geweldige nacht kunt laten beleven.

Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met een van onze adviseurs.