Zorgaccessoires

Opstasteun

Een extra gevoel van veiligheid bereik je met zorgaccessoires, waaronder door opstasteunen. MDR-gekeurd en gecertificeerd. Na een fijne nacht is het voor uw cliënt tijd om te genieten van een vers ontbijt. Met een opstasteun ondersteunt u zowel de zorgverlener als de cliënt om veilig en met een vertrouwd gevoel uit het bed te komen.

Ik wil advies over de opstasteun

ComfortCare-afstandsbediening

Optimale zorg begint bij flexibiliteit aan het bed. Te allen tijden moet het bed instelbaar zijn zoals de zorgverlener en de cliënt wensen. Zorgaccessoires zoals de ComfortCare afstandsbediening is een geavanceerd zorgbedaccessoire dat eenvoudig in gebruik is en bijdraagt aan een extra gevoel van veiligheid en controle. Spreek een adviseur.

Ik wil meer informatie

 

Luxe bedlampen als zorgaccessoires

’s Avonds nog even een fotoboek doorbladeren of een goed boek lezen voor het slapengaan. Een speciale bedlamp is een handig accessoire bij het zorgbed. Makkelijk aan te sluiten, een luxe uitstraling en handig in gebruik. Spreek een adviseur.

Ik wil advies over de bedlamp

Bedpapegaai

Alles voor optimale zorg en veiligheid voor cliënt en zorgverlener. Een bedpapegaai laat de cliënt zich makkelijk verplaatsen in bed. Zo voorkomt u tevens de kans op doorligplekken. . Dankzij dit hulpmiddel kan de cliënt zich eenvoudig in bed optrekken of verplaatsen. Een speciale bedpapegaai hangt boven het bed en kan bevestigd worden aan het zorgbed. Spreek een adviseur.

Ik wil advies over de bedpapegaai

Stootkussen

Wanneer uw cliënt zich veel in bed verplaatst, onrustig is of tijdens de slaap vaak draait, dan voegt het stootkussen de extra dimensie veiligheid toe aan het zorgbed. Met het stootkussen bezeert de cliënt zich niet tijdens zijn/haar tijd in bed. Optimaal slaapcomfort begint met het zorgbed en wordt afgemaakt met de juiste accessoires. Spreek een adviseur.

Ik wil advies over het stootkussen