LinnenatRestaurants

Alles voor jouw restaurant

Oprechte aandacht voor elkaar, culinaire lekkernijen, goede gesprekken en de juiste ambiance. Verras alle zintuigen van jouw gasten. De keuze voor prachtig Italiaans tafellinnen met luxe tafelkleden, katoenen servetten en witte tafellopers zegt: ”fijn dat je er bent.” Zo prikkel je alle zintuigen met jouw restaurant.

Bekijk het aanbod

Tafellinnen

Maak de ambiance compleet

Gasten komen niet alleen voor het overheerlijke eten dat je serveert, het is de totale beleving van het tafelen waar ze voor terugkomen. Het gevoel dat ze speciaal – meer dan welkom. Oprechte aandacht.

De juiste linnen servetten, tafellinnen op maat, een luxe napperon en de prachtige witte tafellakens maken die ambiance compleet. Dat maakt dat gasten optimaal genieten en jouw restaurant van harte aanraden bij anderen. Op naar 5-sterren reviews. Laat je inspireren op onze website!

Bekijk alle restaurant-producten

Trots partner in comfort van:

Goede reviews boosten jouw reserveringen. Ontdek LinnenatRestaurants.

Wist je dat 81% van de online boekers een restaurant kiest op basis van goede reviews? Sfeer is een van de belangrijkste elementen om reviews te boosten. Met het juiste en duurzame tafellinnen, passend bij jouw restaurant, ademt het geheel de sfeer en ambiance uit waar je gasten voor terugkomen.

Op naar de Michelin-ster

Van witte Italiaanse servetten tot trendy theedoeken, luxe tafellakens en gepersonaliseerde gastendoekjes op het toilet. Verwonder je gasten met duurzame kwaliteitsproducten. Heb je hierover graag advies?

Spreek direct een adviseur

 

Advies nodig?

Joost Verrest, CEO

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij zijn jouw partner in comfort

Alles voor jouw restaurant, café, bar of bistro vind je op onze website. Laat je inspireren door de settings, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn jouw partner in comfort.

Neem contact op