Personalisatie

Personalisatie van badlinnen

Wil je graag de aandacht trekken van uw gasten dan is het mogelijk jouw naam of logo in het badlinnen te laten inweven of te borduren. Dit zorgt voor net dat beetje extra. Daarnaast zorg je voor meer naamsherkenning en kun je op deze wijze jouw huisstijl verder doorvoeren. Wij hebben een compleet assortiment aan badlinnen dat geschikt is voor borduring of inweving. Je kunt denken aan jouw handdoeken, baddoeken, strandlakens en gastendoekjes. Ook kunnen we op de badjassen een borduring maken. Uiteraard is het ook mogelijk op tafellinnen te laten borduren.

Ik wil meer informatie over personalisatie

Luxe uitstraling met een borduring op linnen

Wil je graag net wat extra luxe toevoegen aan jouw linnen? Het laten borduren van een naam of logo op uw linnen zorgt voor net dat beetje extra. Daarnaast zorgt dit voor meer naamsherkenning en kun je op deze wijze uw huisstijl verder doorvoeren. Wij hebben een compleet assortiment aan linnen dat geschikt is voor borduring. Je kunt denken aan handdoeken, baddoeken, strandlakens en gastendoekjes. Ook kunnen we op de badjassen een borduring maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw tafellinnen of bedlinnen te voorzien van een borduring.

Ik wil meer informatie over borduren

Randinweving 

Randinweving is een veel gebruikte techniek om een logo of naam alleen in de rand van het doek te weven. Je krijgt jouw logo dan op de platte uiteinden van het doek. De basiskleur kun je zelf bepalen en daarnaast kan het ontwerp dat ingeweven wordt bestaan uit maximaal 4 kleuren. Deze manier van inweven is goedkoper dan een losse borduring van het badlinnen.

Welk soort badlinnen is geschikt voor randinweving personalisatie?

Wij adviseren een minimaal gewicht van 450 gr/m2 om de kwaliteit hoog te houden. Een lager gewicht per m2 is wel mogelijk, maar dan is het risico hoog dat de kleuren door gaan schijnen. Daarnaast adviseren wij om te gaan voor een dubbelgestikt doek dat indanthreen geverfd is. Dit is een verftechniek die zorgt voor een kleurvast resultaat en zo bestand is tegen veelvuldig wasgebruik. Zo beleef je jarenlang plezier aan het badlinnen.

Ik wil meer informatie over randinweving

Jacquardinweving

Jacquardinweving is de meest gevraagde manier van inweven. Jouw ontwerp wordt in de gewenste kleur over de gehele handdoek ingeweven. Bij de jacquardinweving kan er geweven worden met 2 kleurdraden, de kleur van de handdoek en de kleur van het ontwerp. Wij kunnen ook met meerdere kleuren draden weven tot het gewenste dessin. Ga voor de ultieme wow-factor. Alle wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Mail hierover direct een adviseur of voel deze prachtige manier van inweving in een van onze showrooms in Breda of Amsterdam!

Ik wil meer informatie over jacquardinweving