Linnenverhuur

Linnenverhuur met een onafhankelijke partner

Heb je interesse in linnenverhuur?  Als onafhankelijke partner kunnen wij het juiste linnenpakket samenstellen, passend bij je concept en het gewenste comfort niveau. Ook selecteren wij de best passende wasserij en realiseren we een scherp aanbod. Wij zijn linnenspecialist en werken nauw samen met wasserijen in Nederland en België. We kunnen meerdere deuren openen voor een goede deal. Ontdek linnenverhuur voor hotels en B&B’s. Wij werken maatschappelijk verantwoord! 

Ik wil een goede deal

Huur of koop? Wat moet ik kiezen?

Ga je huren of kopen? Wat is de beste keuze? Elke horecapartner laat zich graag ontzorgen als het op linnen aankomt. Ontzorging kan op veel manieren. Van doorslaggevend belang is de flexibiliteit in service én de kwaliteit van het wassen. Schoon linnen betekent immers geen onnodige kosten voor housekeeping en tevreden partners. De juiste wasserijpartner is de belangrijkste keuze met betrekking tot ontzorging van housekeeping en het laag houden van je kosten. Wij kunnen je hierbij goed en onafhankelijk adviseren.

De keuze voor huren of kopen heeft niet zoveel te maken met ontzorging, maar meer met de financiën. Ons advies is om altijd te kiezen voor je eigen signature linnen, want een fijne nacht is een van de belangrijkste factoren in jouw guest-reviews. Kopen is altijd de goedkoopste optie, maar gaat wel samen met de investering vooraf! Huren is veel duurder, maar kan gespreid worden betaald. Kiezen voor Linnenatwork betekent dat we jou ontzorgen in al je keuzes.

Ik wil meer weten

Kosteloze bemiddeling

Uiteraard kun je gebruik maken van ons als bemiddellaar en linnenadviseur. We hebben aandacht voor onze klanten, kwalitatief horecatextiel en goede wasserij partners die staan voor duurzame textielreiniging en flexibele service. Zij wassen het verhuur bedlinnen, badlinnen en tafellinnen. Op basis van al deze informatie kunnen wij één of meerdere wasserijen adviseren. Tenslotte is alleen het beste goed genoeg voor jouw linnengoed!

Ga voor gratis advies

Linnenverhuur | Het grootste assortiment van de Benelux!

Linnen huren voor hotels heeft vele voordelen:

  • Linnenatwork biedt het grootste assortiment linnenverhuur in de Benelux.
  • Linnenatwork heeft een landelijk netwerk, wij selecteren voor jou de beste wasserij in de regio en closen altijd een scherpe deal.
  • Door middel van linnenverhuur heb je niet in één keer de grote investeringskosten. 
  • Afgestemd op jouw behoefte en budget creëert Linnenatwork een compleet pakket op maat.
  • Je hebt geen zorgen meer over de kwaliteit van het linnenpakket.
  • Altijd schoon en verzorgd

”Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met professionele wasserijen, waardoor we weten dat er in kwaliteit en service veel verschil zit. Omdat het hoge niveau van onze kwaliteit en service mede wordt bepaald door de werkwijze van wasserijen, kijken we zeer kritisch naar ‘onze’ wasserijen.”

– Joost Verrest –