Hotelinrichting

The key element

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer er mooi verzorgd uitziet en daarom is de inrichting van een hotel zo belangrijk. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork is jouw hotelinrichting groothandel en kan naast de hotelbedden en al jouw linnen ook de hotelkamer meubels voor je verzorgen! Richt complete hotelkamers van top tot teen in en neem contact op met de hotelinrichting van Linnenatwork.

Ik wil contact

Hotelinrichting van Linnenatwork

Meer dan alleen hotel meubilair. Linnenatwork is niet zomaar een hotelinrichting groothandel. Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitstekende service. Het assortiment van onze hotelinrichting groothandel Linnenatwork houdt niet op met enkel hotelmeubilair. Uiteraard hebben wij topkwaliteit hotelboxsprings voor een perfecte nachtrust van jouw gasten. Wij voeren naast alles op gebied van hotelinrichting een grote collectie duurzame bad- en bedlinnen van horeca en hotelkwaliteit. Natuurlijk hebben wij ook professioneel tafellinnen voor de ontbijtzaal en jouw restaurant. Hotelinrichting groothandel Linnenatwork heeft een ruime keus in hotel meubelen, er zijn vele opties en mogelijkheden, laat je daarom vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door onze ervaren medewerkers.

Inrichting van hotelmeubels

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in jouw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer die er mooi en verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al jouw linnen, ook topkwaliteit hotelmeubels voor je verzorgen! Geef jouw hotelkamer van top tot teen vorm.

Zeer ruim assortiment hotelmeubels

Wij hebben een zeer veel keuze in topkwaliteit hotelmeubels. Wij leveren diverse soorten hotelmeubels, zoals; nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubel, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelinrichting te maken. Moet het op echt hout lijken, of op steen, of liever op een zachter materiaal zoals linnen? Alles kan!

Ik wil meer weten

Partner in projecttapijten

Wanneer je een nieuw hotel begint of jouw kamers een make-over zou willen geven, kunt je wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren je graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen jouw interieurconcept staan wij graag voor je klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we je nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra voor je doen.

Ideaal

De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk de perfecte vloer. Projecttapijten worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projecttapijt is daarom een stuk sterker dan tapijt voor huishoudelijk gebruik. Het is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuil werende functie waardoor jouw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is. Ideaal dus, zo’n projecttapijt!

Ik wil meer weten

Partner in projectvloeren

Wanneer je een nieuw hotel begint of gastenkamers een make-over zou willen geven, kunt je vast wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren je graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen jouw interieurconcept staan we graag voor je klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we je nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra’s voor je doen. De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk: de perfecte vloer. Projectvloeren worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projectvloeren zijn daarom een stuk sterker dan vloeren voor huishoudelijk gebruik. Projectvloeren zijn zeer slijtvast en het heeft bovendien een vuilwerende functie waardoor jouw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is.

Ons brede assortiment

Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrichting kunnen zorgen, nemen we je graag wat werk uit handen, zodat je zich op het geheel kunt richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit. Maak een afspraak en kom langs, we zijn je graag van dienst!

Ik wil meer weten

Hotelinrichting