Hoteldekens

Mooie, luxe en warme hotel dekens

Ons assortiment dekens is mooi, zacht, warm en super sterk. Het is speciaal gemaakt voor het gebruik in hotel en bed and breakfast. Of jouw gast ze nu rond zijn/haar schouders wikkelt, je ze op een bank of stoel drapeert of ze als aankleding gebruikt voor het hotelbed, deze producten zijn de makkelijkste manier om warmte en sfeer toe te voegen aan jouw gastenkamers.

Uno Soft hoteldekens

330 gr/m2, 86% dralon, 7% polyester, 7% katoen. Ons assortiment dekens Uno Soft is mooi, zacht, warm en super sterk. Het is speciaal gemaakt voor het gebruik in hotel en bed and breakfast. Of jouw gast ze nu rond zijn/haar schouders wikkelt, je ze op een bank of stoel drapeert of ze als aankleding gebruikt voor het hotelbed, deze producten zijn misschien wel de makkelijkste manier om warmte toe te voegen aan de gastenkamer. Ons assortiment hotel dekens Uno Soft zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod aan egale kleuren of dessins. Deze zijn ideaal om het hotelbed mee aan te kleden en op te fleuren. Maak met onze hotel dekens een echte hippe eyecatcher van jouw hotelbed.

Ik wil meer informatie

 

Cotton hoteldekens

50% katoen, 43% dralon en 7% polyester. Ons assortiment dekens Cotton is mooi, zacht, warm en super sterk. Het is speciaal gemaakt voor het gebruik in hotel en bed and breakfast. Of jouw gast ze nu rond zijn/haar schouders wikkelt, je ze op een bank of stoel drapeert of ze als aankleding gebruikt voor uw hotelbed, deze producten zijn misschien wel de makkelijkste manier om warmte toe te voegen aan uw gastenkamer. Ons assortiment hotel dekens zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod aan egale kleuren, ook kunnen wij deze als een Duo Cotton aanbieden. hierbij hebben de beide zijden een andere kleur. Deze zijn ideaal om het hotelbed mee aan te kleden en op te fleuren. Maak met onze hotel dekens een echte hippe eyecatcher van jouw hotelbed.

Ik wil meer informatie

 

Alles voor jouw hotel, bed and breakfast, wellness of restaurant vind je op onze website. Bij Linnenatwork leveren we uitsluitend kwaliteitstextiel die is gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor slijtvast zijn en makkelijk te reinigen.

Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Als partner in comfort lichten we je graag uit op onze sociale media en je wordt automatisch uitgenodigd voor alle Linnenatwork events. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn partner in comfort.

Dekens, hoteldekens.

Comfort en elegantie, een fijne luxe uitstraling en hotelkamers met een wow-factor. Zo heet je jouw gasten welkom! Upgrade jouw hotel met hotelkwaliteit bed en badlinnen, al dan niet gepersonaliseerd. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd. Zo bestel je met een goed gevoel.

De reviews op onze hotelbedden, boxsprings en pocketvering matrassen zijn top en daar zijn we trots op. We adviseren je graag met de keuze van een goed dekbed en fijn hoofdkussen. Voer je graag een kussen menu? Leg je gasten dan uit welk kussen waarvoor dient. En vergeet niet het belang van volle weldadige badlakens, hotel badjassen en hotel slippers. Wij delen graag onze kennis hoe je je gast een geweldige nacht kunt laten beleven.

Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met een van onze adviseurs.