Onze blogcontent

Content voor horecaprofessionals vind je hier. Ontdek hier onze hotel e-books, whitepapers, nuttige infograhpics, social media video’s, berichten en veel meer.

Servetten vouwen: De Bestek Rol

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Kaars

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Diamant

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Rosebud

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Paradijsvogel

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: Luxe bestekzakje

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Elegante Beker Vouw

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Waaier Vouw

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Franse Vouw

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Servetten vouwen: De Basis Instopper

09 maart 2022

Het is snel, gemakkelijk, en ziet er mooi uit.

Artikel – Ervaar Hotel Casa Amsterdam

14 februari 2022

Bij binnenkomst in Hotel Casa te Amsterdam is de kleurrijke en frisse lobby hetgeen dat direct in het oog springt….

Levendig, energiek en sociaal. Ervaar Hotel Casa Amsterdam

14 februari 2022

Bij binnenkomst in Hotel Casa te Amsterdam is de kleurrijke en frisse lobby hetgeen dat direct in het oog springt…

E-book: Wat zakenreizigers willen van een hotel

14 februari 2022

Nu steeds meer zakenreizigers weer beurzen, congressen en evenementen bezoeken, stijgt daarmee ook de bezettingsgraad van zakelijke boekingen in hotel

Video: Een kijkje bij B&B Goes

14 februari 2022

Een kijkje bij B&B Goes van Johnny de Visser: een bezettingsgraad van 90%+, een 9.0 op Booking.com en 5-sterren op Google. Wij zijn trots partner.

Personalisatie: de toekomst van gastvrijheid is hier

14 februari 2022

In de post van gisteren lieten we je kennis maken met een nieuwe markttrend: personalisatie. Volgens Ecole hôtelierère de Lausanne (EHL) zal deze term

E-book: Tien tips voor hogere reviews van je hotelkamer

16 oktober 2020

De geur van stokbrood op Place de Vosges, muziek van Miles Davis, vegan smoothie bowls en een onvergetelijke wow-factor. Bij het runnen van een bed an