LinnenatB&B's

Alles voor jouw bed and breakfast

Gastvrijheid en ontspanning met een eigenzinnige touch. Eigenzinnigheid en persoonlijkheid hoort bij een boetiekhotel en bed and breakfast. Een persoonlijke ontvangst, de eerste indruk bij het binnenlopen van de kamer maakt al een onuitwisbare indruk. Je maakt van een gast een vaste gast met een comfortabele hotel boxspring, liefst met toppermatras en een bedsprei met zachte sierkussens. Een zachte hotel badjas voor aan het ontbijt, gepersonaliseerde handdoeken en een paar hotelslippers maken het geheel helemaal af. Hij of zij voelt zich welkom en speciaal en weet het nu al: zijn verblijf bij jouw B&B wordt fantastisch.

Badlinnen

Bedlinnen

Hotelbedden

Het geheim van een succesvolle Bed and Breakfast

De luxe van een hotel en het comfort van thuis. Op eigen wijze je gasten in de watten leggen. Het draait om pure gastvrijheid met een persoonlijke touch. Een mooie boxspring met hoofdbord, veel sierkussens en een bedloper voor een rijk thuis gevoel geeft je gast een perfecte eerste indruk. Kies een goed pocketvering matras, want je wilt dat je gast goed slaapt zonder rugklachten. Je maakt het helemaal af met hotelkwaliteit handdoeken voor optimaal genot. Op deze pagina vind je alles wat jij nodig hebt. Alsnog advies nodig? Wij staan voor je klaar.

Ik wil direct advies

Trots partner in comfort van:

Goede reviews boosten je boekingen. Dit is LinnenatB&B’s.

Wist je dat maar liefst 81% van de mensen online boekt op basis van positieve reviews? Comfort en ‘het beetje meer’ zijn hierin de belangrijkste elementen. Het juiste duurzame bedlinnen, badlinnen, Italiaans tafelinnen en de fijnste hotelkwaliteit boxsprings vormen de basis. De wow-factor wordt gevormd met onder andere luxe sierkussens, exclusieve bedspreien en gepersonaliseerd linnen. Laat je inspireren op onze website: de mogelijkheden zijn speciaal ontworpen voor bed and breakfasts!

Bekijk alle settings

 

Advies nodig?

Joost Verrest, CEO

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij zijn jouw partner in comfort

Alles voor jouw bed and breakfast vind je op onze website. Laat je inspireren door de settings, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn jouw partner in comfort.

 

Neem contact op