Artikel – Ervaar Hotel Casa Amsterdam

14-02-2022 | Door Artikel – Ervaar Hotel Casa Amsterdam

Bij binnenkomst in Hotel Casa te Amsterdam is de kleurrijke en frisse lobby hetgeen dat direct in het oog springt. De grote glazen ramen brengen een zee aan licht, de geur van verse koffie onthaalt je en de warme sfeer van de verlichting maakt de ambiance compleet.

 

Download hier het hele artikel!

 

Ontdek Hotel Casa Amsterdam op hun website en social media:

Official Website | Hotel Casa Amsterdam | Amsterdam EastDiscover Amsterdam’s most multicultural neighbourhood: play some foot near Ajax’s stadium, try some Afro-Surinamese…hotelcasa.nl

https://www.instagram.com/hotelcasa_amsterdam/?hl=enLog In or Sign Up to ViewSee posts, photos and more on Facebook.www.facebook.com

https://www.linkedin.com/company/hotel-casa/

Linnenatwork is dé specialist op hoogwaardig, duurzaam en kwalitatief linnenhotelbedden en guest supplies voor professioneel gebruik.

In alles wat wij doen, zorgen wij dat uw gasten zich thuis voelen.
Wij willen uw gasten en organisatie zo goed mogelijk leren kennen.
Wij streven altijd naar 5-sterren reviews van uw gasten, want daarmee stijgt uw bezettingsgraad en kwaliteitsimago.

Daarom maken wij luxe en sfeervolle producten die duurzaam zijn en duurzaam gereinigd worden. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in hotelbedden, professioneel linnen en sfeerproducten die een verblijf in de horeca en zorginstellingen super comfortabel maken.
Wij leggen uw gasten in de watten en nemen uw zorgen uit handen. Dat doen we ook door verhuur en compleet linnenmanagement.

Linnenatwork is een onderneming in hotelbeddenbedlinnenbadlinnentafellinnen, guest supplies en overige comfort producten voor hotels, B&B’s, restaurants, zorginstellingen (zoals woonzorgcentra), vakantieparken en sauna’s. Linnenatwork verhuurt professioneel linnengoed en ontzorgt haar klanten met totale service.

Kunnen we iets voor u betekenen?
We leren u en uw organisatie graag kennen. Daarom delen graag de kennis van onze linnenadviseurs, ook op dit platform. Daarnaast biedt onze showroom in Breda en Amsterdam de mogelijkheid om onze producten te ervaren.

Artikel – Ervaar Hotel Casa Amsterdam

E-book: Tien tips voor hogere reviews van je hotelkamer

16 oktober 2020

14-02-2022 | Door Artikel – Ervaar Hotel Casa Amsterdam

De geur van stokbrood op Place de Vosges, muziek van Miles Davis, vegan smoothie bowls en een onvergetelijke wow-factor. Bij het runnen van een bed an